Coșul meu
 • Nume Pret Reducere Cantitate Subtotal
 • Total: 0,00 lei
 • Эффективная мотивация персонала при минимальных затратах

  Эффективная мотивация персонала при минимальных затратах
  Autor
  Самоукина Н.
  Editura
  Эксмо
  Anul
  2011
  Pagini
  272
  Format
  145*215
  Tip
  Cartonată
  ISBN
  9785699406944
  230 lei 10 %
  207 lei

  Distribuie această carte

  Эта книга создана по принципу "Читай и делай!". Практический опыт автора в разработке систем мотивации российских компаний обобщает в этом издании все необходимое для построения и поддержания эффективной системы мотивации даже в период существенной оптимизации затрат на персонал. Тесное сотрудничество автора с менеджерами и управляющими российских компаний позволило собрать в этой книге уникальные решения, применяющиеся в практике многих организаций, разработанные на "мозговых штурмах" и семинарах в АНХ при Правительстве РФ, а также в Русской Школе управления. Из книги вы узнаете о роли теории поколений в разработке системы мотивации для разных возрастных групп, о работе с одаренными сотрудниками, ищущими смысл в творчестве и самореализации, о современном видении персональных мотиваторов для ключевых сотрудников бизнеса, поймете, как мотиваторы становятся демотиваторами, и многое другое.
  Nume Contacte Stock
  Mag.nr.403 Chisinau , Str. Puşkin, 22
  022 23-36-61 | 078 747 403
  Stoc limitat

  0,0

  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
  Nu există nicio recenzie!

  Sugestii și observații


  Contactaţi-ne

  Detalii livrare

  Care sunt modalitatile de livrare?

  Puteti opta pentru urmatoarele modalitati de livrare:

   

  • Livrarea prin serviciul curierat, astfel produsele vor fi livrate la adresa mentionata in comanda si vor fi inmanate personal destinatarului de catre curier. Pe colet vor fi trecute datele Dvs de contact, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Este important sa ne comunicati, in formularul de comanda, un numar de telefon la care curierul sa te poata contacta in caz de necesitate.

   

  Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare . Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Costul livrarii prin servciul curierat este de:

  Curierat Chisinau:

  În decurs de 1-5 zile lucrătoare– 33 lei

  Pentru comenzile in raza Chisinau mai mari de 250 lei, livrarea este gratuita.

  Curierat National:

  În decurs de 3-5 zile lucrătoare – 60 lei, km aditional +3lei/km

  Pentru comenzile Nationale mai mari de 800 lei, livrarea este gratuita.

   

  • Livrare prin reteaua de librarii Librarius (gratuit).

   

  Comenzile se livreaza in localitatile cuprinse in zona de acoperire a MOLDPRESA GRUP S.R.L. prin reteaua de librarii Librarius. Termenul de livrare setat in mod standard este de 1-5 zile lucratoare. Programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 8:30 si 17:15. Comenzile inregistrate pe site (email sau la telefon) in zilele de Vineri dupa ora 17.15 cat si Sambata sau Duminica vor fi procesate in ziua de Luni.

  Modalități de plată

   Cum platesc, ce modalitati de plata pot folosi?

   

  Puteti folosi urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata in numerar la livrarea comenzii, daca optati pentru livrarea prin servciul curierat sau ridicarea personala de la unul din punctele de ridicare disponibile in pagina de finalizare a comenzii: reteaua de chioscuri si librarii Moldpresa Grup;

  • Plata online prin card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.

  Care este suma minima pentru care pot comanda?

  Nu exista o valoare minima a comenzii.